Сергій Владико та Андрій Новіков зустрілися з футзальною громадськістю Луганської області

16 травня у сєвєродонецькому бізнес-центрі «Green Town» відбулася зустріч президента Асоціації футзалу України Сергія Владика та віце-президента Асоціації футзалу України Андрія Новікова з футзальною громадськістю і представниками органів місцевого самоврядування. У заході взяли участь заступник начальника управління молоді та спорту Луганської ОДА Олексій Бльоскін, голова Луганської обласної федерації футболу Ігор Шопін, голова Асоціації футзалу Луганської області Юрій Кравченко, почесний президент Асоціації футзалу Луганської області Анатолій Івченко, голова комітету арбітрів Асоціації футзалу Луганської області Артем Духан, заступник директора Луганського обласного відділення КФВС МОН України Андрій Гожедрянов, а також представники провідних футзальних команд області.

«Футзал на Луганщині стає популярним видом спорту серед населення, особливо зважаючи на кількість глядачів на домашніх матчах команд Другої ліги Чемпіонату України. Тому ми бачимо суттєвий потенціал для розвитку футзалу у регіоні і будемо сприяти його подальшому становленню», –  зауважив під час зустрічі президент Асоціації футзалу України Сергій Владико.  Також президент АФУ відзначив важливість приділення уваги дитячому футзалу як фундаменту для будівництва системного  розвитку футзалу на Луганщині.

Протягом зустрічі учасники обговорили питання розвитку футзалу на Луганщині, можливість створення професійного футзального клубу для участі у Всеукраїнських змаганнях найвищого рівня протягом найближчого майбутнього, а також розглянули можливість проведення різноманітних турнірів за участю команд з інших регіонів у Сєвєродонецьку та організацію навчального семінару для тренерів на базі Луганського обласного центру «Олімп» у Кремінній та інше.

Зазначимо, що Асоціація футзалу Луганської області була відзначена подякою за найкращу організацію регіонального етапу Другої ліги Чемпіонату України з футзалу.

Впродовж сезону 2017-2018 років Асоціацією футзалу Луганської області проведено Кубок області, Кубок Асоціації і чемпіонат області, в яких взяли участь більше 40 команд. Чотири команди – «Інститут водоочисних технологій» (Сєвєродонецьк), «Щит» (Сєвєродонецьк), «Лугексперт» (Сєвєродонецьк) і «Чайка» (Кремінна) представляли Луганщину в Другій лізі Чемпіонату України. «Щит» та «Інститут водоочисних технологій» увійшли до вісімки кращих команд цього турніру, а домашні матчі цих команд в плей-офф турніру в середньому відвідувало близько однієї тисячі глядачів.

Додамо, що сьогодні Сергій Владико та Андрій Новіков вирушили до Краматорська, де зустрілися з футзальною спільнотою Донецької області.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!